Deprecated: Non-static method SR_redirect_manager::buddy_press_check_locking() should not be called statically in /home/workingmatters/domains/workingmatters.nl/public_html/wp-content/plugins/seo-redirection-premium/custom/lib/cf.SR_redirect_manager.class.php on line 140
Loopbaanadvies | Working Matters

Loopbaanadvies

"In onze sterk veranderende samenleving is het steeds belangrijker om te weten waar je als persoon voor staat, welke kwaliteiten je toevoegt en welke beroepsmatige oplossing jij bent voor de arbeidsmarkt."

Loopbaanadvies-cropped

U volgt een intensief koersonderzoek met als doel inzicht te verkrijgen in uw persoonlijkheid, capaciteiten, motieven en persoonlijke doelen. Dit bewustzijn helpt richting te geven en te houden op het eigen leven, de juiste beslissingen te nemen en evenwichtige relaties aan te gaan met anderen. Wij helpen u op weg om met dit verkregen zelfinzicht effectiever te zijn in werk, betere resultaten te bereiken en uw beroepsmatige koers te bepalen. Dat kan bijvoorbeeld een geheel nieuwe baan zijn, voortbouwen op wat er al is of antwoorden geven op loopbaanvragen, zoals: "Specialiseren, adviseren of leidinggeven?" Een bewezen succesvol instrument is het zelfonderzoek Persoonlijke Stijl, ook wel de DISC methode genoemd. Uiteraard is de coach gecertificeerd om deze methode in te zetten.

Voor wie

  • Voor iedereen, die hulp wenst bij het maken van passende loopbaankeuzes en antwoorden zoekt op het gebied van authenticiteit en persoonlijke ontwikkeling
  • Voor iedereen, die hulp wenst bij het maken van passende loopbaankeuzes en antwoorden zoekt op het gebied van authenticiteit en persoonlijke ontwikkeling

Loopbaanadvies is individueel maatwerk en -afhankelijk van de vraag- gericht op het (her)ontdekken en effectiever inzetten van persoonlijke grondhoudingen en kwaliteiten, op drijfverenonderzoek,loopbaanoriëntatie en vaststelling van het meest passende loopbaanperspectief.

Het koersonderzoek bestaat uit 4 fases

  1. een ontwikkelingsgerichte persoonlijkheidsanalyse
  2. loopbaan, beroepenoriëntatie en zelfsturing
  3. vaststelling loopbaanperspectief of beroepsprofiel
  4. strategiebepaling: persoonlijk actieplan en eindrapportage

Een volledig loopbaanprogramma omvat 7 één op één gesprekken. Deze bijeenkomsten worden voorbereid aan de hand van uitdagende werkvormen, die zijn toegespitst op jouw persoonlijke situatie. In overleg kunnen ook aanvullende of verdiepende loopbaaninstrumenten ingezet worden, zoals persoonlijkheids-assessments en talententests.

U kunt ook bij ons terecht voor korte trajecten in het kader van loopbaanoriëntatie of een enkel loopbaangesprek. Dit korte traject bestaat uit een kennismakingsgesprek, online selfassessment in de eigen omgeving en een nabespreking met een gecertificeerd loopbaanadviseur. De rapportage en bespreking van de resultaten biedt een uitstekende basis voor een loopbaanactieplan met de volgende onderdelen:

  1. wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik?
  2. welke beroepen passen daarbij binnen en buiten mijn vakgebied?
  3. hoe ziet de arbeidsmarkt voor deze functies er uit?
  4. hoe staat het met mijn bereidheid om tot actie over te gaan?

Na de bespreking krijgt de kandidaat 12 maanden toegang tot de vacaturebank van Matchcare.
Working Matters is met haar loopbaanadvies onder andere actief in de regio's Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Hoofddorp en Leiden.
Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem hier contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Contact
Gratis Quickscan
informatie@workingmatters.nl
06 5784 3399