Deprecated: Non-static method SR_redirect_manager::buddy_press_check_locking() should not be called statically in /home/workingmatters/domains/workingmatters.nl/public_html/wp-content/plugins/seo-redirection-premium/custom/lib/cf.SR_redirect_manager.class.php on line 140
Outplacement | Working Matters

Outplacement

Een volledig outplacementtraject bestaat uit een uitgebreide innerlijke- en externe oriëntatie op de loopbaan en is gericht op het vinden van een andere passende baan en werkomgeving buiten de eigen organisatie binnen een zo kort mogelijke termijn.

Afhankelijk van uw wensen wordt een individueel en maatgericht programma samengesteld. De focus in het programma is resultaatgericht, waarbij het accent ligt op het (her)ontdekken en effectief inzetten van kwaliteiten en ambitie, op loopbaanoriëntatie, marktverkenning en baanverwerving.

Het outplacementtraject duurt circa 6 tot 9 maanden en omvat de volgende twee fases:

Outplacement

1. Ontwikkelingsgericht koersonderzoek

In deze fase wordt zelfinzicht bereikt over sterktes, drijfveren en loopbaanwaarden met als doel het maken van een verantwoorde beroepskeuze.

2. Jobmarketing

In deze fase wordt vastgesteld welke persoonlijke arbeidsmarktbenadering het meest effectief is en de kandidaat wordt intensief begeleid naar een nieuwe passende functie en werkomgeving.

Working Matters is o.a. actief in de regio's Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Hoofddorp en Leiden.

Contact
Gratis Quickscan
informatie@workingmatters.nl
06 5784 3399