Loopbaan adviseur

Wat wilt u en wat kunt u? Dit zijn vragen waar u een antwoord op wilt hebben wanneer u wilt switchen van baan, een nieuwe opleiding gaat kiezen of een andere carrièreswitch wilt maken. Soms gaat het dieper en speelt ook de vraag: “wie bent u voor iemand?” Bent u op zoek naar een loopbaan adviseur? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Deze kan u voorzien van professioneel advies.

Een loopbaan adviseur is voor iedereen

Voor loopbaan advies in Amsterdam bent u bij Working Matters aan het juiste adres. Heeft u het gevoel toe te zijn aan wat nieuws in uw leven, maar weet u niet wat? Of moet u van uw werkgever op zoek naar een andere baan en wilt u zich verder oriënteren? Working Matters staat voor u klaar met loopbaanadvies in Amsterdam en omgeving. Wij helpen u aan antwoorden op vragen als ‘wat wil ik?’ en ‘wat kan ik?’. Door middel van loopbaanadvies in Amsterdam of omgeving kijken we dus naar mogelijke nieuwe kansen binnen uw carrière. Meer weten? Neem gerust gratis en vrijblijvend contact met ons op!

"In onze sterk veranderende samenleving is het steeds belangrijker om te weten waar je als persoon voor staat, welke kwaliteiten je toevoegt en welke beroepsmatige oplossing jij bent voor de arbeidsmarkt."

loopbaan
Stel hier uw vraag

Contact Sidebar

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u een loopbaan adviseur nodig bij:

  • Het oriënteren naar andere passende beroepen
  • Mogelijk vervallen of wijzigen van uw huidige baan
  • Dreigend ontslag of boventalligheid bij reorganisaties
  • Een nieuw loopbaanperspectief?

Dan bent u bij Working Matters aan het goede adres. Onze loopbaan adviseur voorziet u  van advies dat volledig op u is gericht.

Een loopbaan adviseur zorgt voor een helder beeld

Een loopbaan adviseur zorgt dat het beeld dat u heeft van uw toekomst duidelijk wordt gemaakt. De inhoud van het loopbaan advies wordt op basis van uw achtergrond, het opleidingsniveau, het werk- en denkniveau, de leeftijd en de specifieke situatie bepaald. Centraal in het traject staat het ontdekken van uw persoonlijke meerwaarde in relatie tot huidige of toekomstige arbeidsmarktperspectieven. Dus het maakt niet uit in welke situatie u verkeert:

"Loopbaan advies is altijd op maat en daarom geschikt voor iedereen."

Aan het einde van de periode met een loopbaan adviseur weet u:

  • Welke kant u in de toekomst op wilt gaan
  • Hoe u dit pad het beste kunt belopen

Een loopbaan adviseur voor uw medewerkers

Heeft u interesse in loopbaan advies in Amsterdam of omgeving van Working Matters? Neem dan eens gratis en vrijblijvend contact met ons op. Heeft u medewerkers in dienst en wilt u hen helpen met loopbaan advies te Amsterdam of omgeving? Ook in dat geval kan Working Matters u verder helpen. Zo haalt u het beste uit uw medewerkers.

Ja, ik wil ook een loopbaan adviseur!

Bent u benieuwd wat een loopbaan adviseur voor u of voor uw medewerkers kan betekenen? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op.