Loopbaanbegeleiding Leiden

Wat wilt u en wat kunt u? Dit zijn vragen waar u een antwoord op wilt hebben wanneer u wilt switchen van baan, een nieuwe opleiding gaat kiezen of een andere carrièreswitch wilt maken. Soms gaat het dieper en speelt ook de vraag: “wie bent u voor iemand?” Als u professioneel advies zoekt van mensen die ervaring hebben met loopbaanbegeleiding in de buurt van Leiden dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Loopbaanbegeleiding Leiden is voor iedereen

"In onze sterk veranderende samenleving is het steeds belangrijker om te weten waar je als persoon voor staat, welke kwaliteiten je toevoegt en welke beroepsmatige oplossing jij bent voor de arbeidsmarkt."

Heeft u loopbaanbegeleiding nodig bij:

  • Het oriënteren naar andere passende beroepen
  • Mogelijk vervallen of wijzigen van uw huidige baan
  • Dreigend ontslag of boventalligheid bij reorganisaties
  • Een nieuw loopbaanperspectief?

Dan bent u bij Working Matters aan het goede adres. Onze loopbaanbegeleiding is volledig op u gericht.

loopbaan
Stel hier uw vraag

Contact Sidebar

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Loopbaanbegeleiding Leiden zorgt voor een helder beeld

Loopbaanbegeleiding zorgt dat het beeld dat u heeft van uw toekomst duidelijk wordt gemaakt. De inhoud van het loopbaanbegeleiding wordt op basis van uw achtergrond, het opleidingsniveau, het werk- en denkniveau, de leeftijd en de specifieke situatie bepaald. Centraal in het traject staat het ontdekken van uw persoonlijke meerwaarde in relatie tot huidige of toekomstige arbeidsmarktperspectieven. Dus het maakt niet uit in welke situatie u verkeert:

"Loopbaanbegeleiding is altijd op maat en daarom geschikt voor iedereen."

Aan het einde van het loopbaanbegeleiding proces weet u:

  • Welke kant u in de toekomst op wilt gaan
  • Welke kant u in de toekomst op wilt gaan

Loopbaanbegeleiding voor uw medewerkers

Heeft u medewerkers in dienst en wilt u hen helpen met loopbaanbegeleiding? Ook dan bent u bij Working Matters aan het goede adres. Wij kunnen uw medewerkers verder helpen met loopbaanbegeleiding en ondersteunen bij loopbaanvraagstukken. Op die manier haalt u het beste uit uw medewerkers.

Ja, ik wil ook loopbaanbegeleiding in de regio Leiden!

Bent u benieuwd wat loopbaanbegeleiding in de buurt van Leiden voor u of voor uw medewerkers kan betekenen? Neem dan eens gratis en vrijblijvend contact met ons op.