Loopbaancoach Haarlem

Bent u op zoek naar een loopbaancoach in Haarlem? Dan moet u bij Working Matters zijn. Wij stellen u diverse vragen, bijvoorbeeld wat u wilt en wat u kunt. Dit zijn vragen waar u een antwoord op wilt hebben wanneer u wilt switchen van baan, een nieuwe opleiding gaat kiezen of een andere carrièreswitch wilt maken. Soms gaat het dieper en speelt ook de vraag: “wie bent u voor iemand?”.

Onze coaches staan klaar om met u in gesprek te gaan over de vragen die bij u spelen. Wellicht denkt u dat u het zelf kunt zonder coaching, maar wij kunnen u vertellen dat gesprekken met coaches toch zeer goed kan helpen en positief uit zal pakken.

Loopbaancoach in Haarlem bij Working Matters

 • Het loopbaanprogramma wordt samengesteld op basis van de specifieke loopbaanvragen van de kandidaat;
 • Wij zijn persoonlijk en betrokken in onze aanpak;
 • Loopbaaninstrumenten en werkvormen worden maatgericht ingezet;
 • Wij hanteren een oplossingsgerichte werkwijze en coachstijl;
 • Actuele en gedegen kennis van arbeidsmarktontwikkelingen en functies is aanwezig;
 • Na afloop zicht op nieuw toekomstperspectief;
 • Loopbaan advies sluit aan op onze coachtrajecten bij outplacement of re-integratie;
 • Een professionele en betrouwbare werkwijze volgende de gedragscode van de Nederlandse Orde van loopbaan adviseurs en Outplacement Consulenten (NOLOC).

Bent u op zoek naar een loopbaancoach in de buurt van Haarlem? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij kunnen u voorzien van professioneel advies. Neem direct contact met ons op voor het maken van een eerste afspraak. Wij staan voor u klaar.

Coaching in Haarlem is voor iedereen

Heeft u een loopbaancoach nodig bij:

 • Het oriënteren naar andere passende beroepen
 • Mogelijk vervallen of wijzigen van uw huidige baan
 • Dreigend ontslag of boventalligheid bij reorganisaties
 • Een nieuw loopbaanperspectief?

Dan bent u bij Working Matters aan het goede adres. Onze loopbaancoach voorziet u  van advies dat volledig op u is gericht.

"In onze sterk veranderende samenleving is het steeds belangrijker om te weten waar je als persoon voor staat, welke kwaliteiten je toevoegt en welke beroepsmatige oplossing jij bent voor de arbeidsmarkt."

loopbaan
Stel hier uw vraag

Contact Sidebar

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Loopbaancoach Haarlem zorgt voor een helder beeld

Een loopbaancoach zorgt dat het beeld dat u heeft van uw toekomst duidelijk wordt gemaakt. De inhoud van loopbaancoaching wordt op basis van uw achtergrond, het opleidingsniveau, het werk- en denkniveau, de leeftijd en de specifieke situatie bepaald. Centraal in het traject staat het ontdekken van uw persoonlijke meerwaarde in relatie tot huidige of toekomstige arbeidsmarktperspectieven. Dus het maakt niet uit in welke situatie u verkeert:

"Loopbaancoaching is altijd op maat en daarom geschikt voor iedereen."

Het traject bij een loopbaancoach

Onze coach staat voor u klaar om u te helpen bij het traject van loopbaancoaching. Het traject bestaat uit zeven gesprekken die één op één zijn. Deze voert u altijd met dezelfde coach, aangezien deze u het beste kent. De gesprekken vinden eens in de twee à drie weken plaats. Het is belangrijk dat u de gesprekken thuis voorbereidt. Op deze manier kunt u het maximale uit de gesprekken halen.

De inhoud en de duur van het traject hangt verder af van uw persoonlijke situatie. Hier wordt het traject op afgestemd. Er zijn diverse mogelijkheden omtrent de loopbaancoaching. Hier gaan wij graag met u over in gesprek, zodat u een compleet beeld krijgt van de coaching.

Na de loopbaancoaching

Aan het einde van de periode met een loopbaancoach weet u:

 • Welke kant u in de toekomst op wilt gaan
 • Hoe u dit pad het beste kunt belopen

Een loopbaancoach voor uw medewerkers

Heeft u medewerkers in dienst en wilt u hen helpen met een loopbaancoach? Ook dan bent u bij Working Matters aan het goede adres. Wij kunnen uw medewerkers verder helpen met loopbaancoaching en ondersteunen bij loopbaanvraagstukken. Op die manier haalt u het beste uit uw medewerkers. Onze loopbaancoaches staan ook voor uw werknemers klaar.

Ja, ik wil ook een loopbaancoach in de regio Haarlem!

Bent u benieuwd wat een loopbaancoach in de buurt van Haarlem voor u of voor uw medewerkers kan betekenen? Neem dan eens gratis en vrijblijvend contact met ons op. Dit doet u door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Ook als u eerst nog meer informatie wenst, kunt u gewoon contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.