Loopbaancoach Leiden

Coaching door een loopbaan coach helpt u bij het vinden van een gepaste baan.

Wat wilt u en wat kunt u? Dit zijn vragen waar u een antwoord op wilt hebben wanneer u wilt switchen van baan, een nieuwe opleiding gaat kiezen of een andere carrièreswitch wilt maken. Soms gaat het dieper en speelt ook de vraag: “wie bent u voor iemand?” Het uitblijven van antwoorden kan stress met zich meebrengen.

Bent u op zoek naar een loopbaancoach in de buurt van Leiden? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Working Matters voorziet u van coaching bij het vinden van nieuw of ander werk.

loopbaan

Loopbaancoach Leiden is voor iedereen

"In onze sterk veranderende samenleving is het steeds belangrijker om te weten waar je als persoon voor staat, welke kwaliteiten je toevoegt en welke beroepsmatige oplossing jij bent voor de arbeidsmarkt."

Loopbaancoaching kan u helpen bij:

  • Het oriënteren naar andere passende beroepen
  • Mogelijk vervallen of wijzigen van uw huidige baan
  • Dreigend ontslag of boventalligheid bij reorganisaties
  • Een nieuw loopbaanperspectief?

Een coach van Working Matters helpt u bij deze kwesties. Onze loopbaancoach voorziet u van advies dat volledig op u is gericht.

Loopbaanadviseur Leiden zorgt voor een helder beeld

Een loopbaancoach zorgt dat het beeld dat u heeft van uw toekomst duidelijk wordt gemaakt. De inhoud van het loopbaanadvies wordt op basis van uw achtergrond, het opleidingsniveau, het werk- en denkniveau, de leeftijd en de specifieke situatie bepaald. Centraal in het traject staat het ontdekken van uw persoonlijke meerwaarde in relatie tot huidige of toekomstige arbeidsmarktperspectieven. Dus het maakt niet uit in welke situatie u verkeert.

Aan het einde van de loopbaancoaching weet u:

  • Welke kant u in de toekomst op wilt gaan
  • Hoe u dit pad het beste kunt belopen

Loopbaanadviseur voor de medewerkers van uw bedrijf

Heeft u medewerkers in dienst en wilt u hen helpen met een loopbaancoach? Working Matters biedt ook coaching voor bedrijven aan. Onze coaches kunnen uw medewerkers verder helpen met loopbaanbegeleiding en ondersteunen bij vraagstukken over hun loopbaan. Op die manier haalt u het beste uit uw medewerkers.

"Loopbaanadvies is altijd op maat en daarom geschikt voor iedereen."

Vraag een oriëntatiegesprek aan

Bent u benieuwd wat een loopbaancoach in de buurt van Leiden voor u of voor uw medewerkers kan betekenen? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze coaching.