Loopbaancoach in Hoofddorp

Zoekt u een loopbaancoach in Hoofddorp? Een loopbaancoach van Working Matters helpt u bij het vinden van een passende baan die aansluit bij uw wensen, vaardigheden en ambities. Of het nu gaat om het oriënteren op andere passende beroepen en functierichtingen, het dreigend verlies van uw huidige baan waarvoor outplacement of re-integratie nodig is of het verkennen van nieuwe loopbaanperspectieven: onze loopbaancoach staat voor u klaar.

Een loopbaancoach begeleidt u tijdens het beantwoorden van belangrijke vragen zoals: “Wat wil ik?”, “Wat kan ik?” en “Waar krijg ik energie van?” Dit zijn vragen waar u een antwoord op wilt vinden wanneer het eigen werk niet meer voldoening geeft of u toe bent aan een nieuwe stap in uw loopbaan. Soms is er diepgaander zelfonderzoek nodig en speelt ook de vraag: "Wie ben ik?" een rol. Bent u op zoek naar een loopbaancoach in de regio Hoofddorp? Dan bent u bij Working Matters aan het juiste adres! Hier vindt u het beste advies en begeleiding voor uw professionele ontwikkeling en loopbaan

Loopbaancoach in Hoofddorp voor iedereen

"In onze sterk veranderende samenleving is het steeds belangrijker om te weten waar je als persoon voor staat, welke kwaliteiten je toevoegt en welke beroepsmatige oplossing jij bent voor de arbeidsmarkt."

Heeft u een loopbaancoach nodig bij:

 • Het oriënteren op andere passende beroepen en functierichting
 • Mogelijk vervallen of wijzigen van uw huidige baan, zoals bij outplacement
 • Dreigend ontslag of boventalligheid bij reorganisaties, zoals bij outplacement of re-integratie
 • Zicht krijgen op een nieuw loopbaan- en ontwikkelperspectief?
 • Het benaderen van de arbeidsmarkt en baanverwerving

Onze loopbaancoach in de regio Hoofddorp voorziet u van advies en loopbaanbegeleiding dat volledig op u is gericht met als basis een loopbaanprogramma afgestemd op uw persoonlijke situatie en neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

loopbaan
Stel hier uw vraag

Contact Sidebar

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is een loopbaancoach?

Een loopbaancoach in Hoofddorp is een professional die loopbaandvies in Hoofddorp geeft aan individuen die twijfelen over hun loopbaanpad. Loopbaancoaches kunnen helpen bij het bepalen van de sterktes en interesses van een persoon, evenals bij het ontwikkelen van een loopbaanplan. Een loopbaancoach helpt ook bij het heroriënteren op nieuwe ontwikkel- en loopbaanstappen. Loopbaancoaches zijn veelal als zelfstandige actief of werkzaam vanuit loopbaan- en re-integratiebureaus. Binnen het onderwijs of de overheid treft u branchespecifieke loopbaancoaches die adviseren en begeleiden. Kies voor een gecertificeerde en erkende Noloc loopbaanprofessional. Loopbaancoaching is in de loop der jaren door verschillende ontwikkelingen steeds populairder geworden. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid aan mogelijkheden op de arbeidsmarkt en het optreden van keuzestress.

Of u nu werkzaam bent in het bedrijfsleven, het onderwijs of de overheid, loopbaancoaching kan u helpen bij het heroriënteren op nieuwe ontwikkel- en loopbaanstappen. Bij Working Matters geloven we erin dat ieder mens uniek is en een eigen mix heeft van talenten en kwaliteiten. Hiermee onderscheidt u zich van anderen. Onze missie is om uw persoonlijke en professionele zelfsturing te versterken zodat nieuw loopbaanperspectief in beeld komt en uw loopbaandoelen kunnen worden behaald.

"Loopbaancoaching is altijd op maat en daarom geschikt voor iedereen."

Voor wie is een loopbaancoach nodig?

Loopbaancoaching kan u helpen bij:

 • Het oriënteren naar ander passend werk
 • Mogelijk vervallen of wijzigen van uw huidige werk
 • Dreigend ontslag of boventalligheid bij reorganisaties
 • Een nieuw loopbaanperspectief?
 • Arbeidsmarkt benadering en verkrijging van het nieuwe werk

Een coach van Working Matters in Hoofddorp helpt u bij deze kwesties. Onze loopbaancoach voorziet u van advies dat volledig op u is gericht.

Hoe weet ik of ik een loopbaancoach nodig heb?

Een loopbaancoach kan hulp bieden in allerlei verschillende soorten situaties. Een loopbaancoach is een loopbaanbegeleider die u helpt bij het maken van loopbaankeuzes en het verhelderen van persoonlijke loopbaanperspectieven. Loopbaancoaches zijn er voor mensen die:

 • Willen ontdekken wat hun drijfveren / kerncompetenties zijn;
 • (Opnieuw) willen bepalen wat ze met hun leven / loopbaan willen;
 • Vastgelopen zijn in hun loopbaan en geen uitweg meer zien / zicht op zingeving en vitaliteit;
 • Ontslag hebben aangevraagd of ontvangen hebben en op zoek moeten naar een andere baan;
 • Minder plezier hebben in hun werk, vanuit een burn-out komen en onderzoek willen doen naar de reden daarvan;

Oplossingsgerichte werkwijze

Bij Working Matters geloven we erin dat ieder mens uniek is met een eigen persoonlijke mix van talenten en kwaliteiten. Hiermee onderscheidt iemand zich van anderen. Onze missie is dat we vanuit uw talent u stimuleren om persoonlijke en professionele zelfsturing te bereiken. Daarnaast zijn wij sterk in de volgende punten:

 • Een oplossingsgerichte werkwijze en coachstijl
 • Gedegen en actuele kennis van arbeidsmarktontwikkelingen en functies
 • Maatgerichte inzet van loopbaaninstrumenten
 • Na afloop van een loopbaanadviestraject zicht op nieuw toekomstperspectief
 • Een professionele en deskundige werkwijze volgens de gedragscode van de Nederlandse Orde van Loopbaanadviseurs en outplacement Consulenten (NOLOC)

De voordelen van een loopbaancoach in Hoofddorp

 • Het loopbaantraject in Hoofddorp wordt samengesteld op basis van uw specifieke loopbaanvragen
 • Onze coaches zijn persoonlijk en betrokken in hun aanpak
 • Loopbaaninstrumenten en werkvormen worden maatgericht ingezet
 • De coach hanteert een oplossingsgerichte werkwijze en coachstijl
 • Actuele en gedegen kennis van arbeidsmarktontwikkelingen en functies is aanwezig
 • Na afloop zicht op nieuw toekomstperspectief
 • Een heldere strategie en actieplan wordt ontwikkeld om de arbeidsmarkt te benaderen

Loopbaancoaching in Hoofddorp voor duidelijkheid

Een loopbaancoach zorgt ervoor dat het beeld dat u heeft van uw toekomst duidelijk wordt gemaakt. Heldere loopbaandoelen zorgen ervoor dat u weer kunt bouwen aan uw loopbaan en het zetten van volgende stappen in ontwikkeling en werk duurzaam worden ingezet. De inhoud van loopbaancoaching wordt op basis van uw achtergrond, het opleidingsniveau, het werk- en denkniveau, de leeftijd en de specifieke situatie bepaald. Centraal in het traject staat het ontdekken van uw persoonlijke meerwaarde in relatie tot huidige of toekomstige arbeidsmarktperspectieven. Het maakt dus niet uit in welke situatie u verkeert:

Aan het einde van de periode met een loopbaancoach weet u:

 • Welke kant u in de professionele toekomst op wilt gaan
 • Hoe u dit pad het beste kunt belopen, de strategie

Is er een loopbaan actieplan die u ondersteunt in de route naar nieuw werk

Re-integratie in Hoofddorp

Re-integratie in Hoofddorp is gericht op het ondersteunen van mensen bij het zicht krijgen op ander passend werk en die tijdelijk of langdurig zijn uitgevallen in het eigen werk. Het kan gaan om mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Working Matters biedt diverse diensten aan, zoals coaching vooruitlopend op re-integratiebegeleiding, training, jobsearch en jobcoaching om mensen te helpen bij het versterken van de vitaliteit en weerbaarheid en het vinden van passend werk. Het doel van re-integratie in Hoofddorp is om mensen weer volwaardig en duurzaam te laten deelnemen aan de arbeidsmarkt in ander passend werk en hun kansen te vergroten.

Een loopbaancoach voor uw medewerkers

Heeft u medewerkers in dienst en wilt u hen helpen met een loopbaancoach? Ook dan kunt u het advies van Working Matters goed gebruiken. Working Matters kan uw medewerkers helpen met loopbaanbegeleiding in Hoofddorp en het beantwoorden van loopbaanvraagstukken. Op deze manier haalt u het beste uit uw medewerkers en uw bedrijf.

Wat zijn de kosten van een loopbaancoach?

Benieuwd naar de kosten van een loopbaancoach in Hoofddorp? De ervaring leert dat de kosten van het begeleidingstraject verschillen. Het programma verschilt per individu en dienst. Sommige zorgverzekeraars, zoals Zilveren Kruis Achmea en Movir, vergoeden loopbaancoaching in bepaalde gevallen, terwijl anderen dit niet doen. Ook kan het zo zijn dat een volledige vergoeding van het coachingstraject onderdeel uitmaakt van uw arbeidsvoorwaarden. In dat geval betaalt uw werkgever het tarief.

Vraag een oriëntatiegesprek aan

Bent u benieuwd wat een loopbaancoach in de buurt van Hoofddorp voor u of voor uw medewerkers kan betekenen? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze trajectbegeleiding en/of een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Tijdens het oriëntatiegesprek maakt u kennis met uw persoonlijke coach in Hoofddorp en krijgt u uitleg over het coachingstraject.

Neem contact op door uw gegevens en bericht achter te laten in ons contactformulier. Liever telefonisch contact opnemen? U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 06 57 84 33 99. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar b.heemskerk@workingmatters.nl.