Outplacementbureau Leiden

Working Matters is gespecialiseerd in outplacement te Leiden. Dit is het coachen en adviseren bij het vinden van een nieuwe baan. Ook biedt outplacement uitkomst bij re-integratie op de arbeidsmarkt.

Heeft u nog een contract bij uw huidige werkgever en heeft uw werkgever aangeboden dat u op hun kosten mag oriënteren op een andere baan? Dan kan een outplacementbureau in Leiden  als Working Matters u de oplossing bieden!

loopbaan

Ons outplacementbureau helpt u aan een baan in de regio Leiden

Een outplacementbureau helpt u bij het zoeken naar een andere, passende baan. Tijdens adviesgesprekken met uw persoonlijke adviseur van ons outplacementbureau in Leiden doorloopt u een aantal stappen. Dit wordt een outplacementtraject genoemd. Ons outplacement traject is altijd maatwerk, dus gericht op uw wensen.

Het outplacement traject bestaat uit twee fasen. In de eerste fase oriënteren we ons op uw wensen. Wat zijn uw sterktes, drijfveren en waarden? Met die informatie kunnen we op zoek gaan naar een passende baan, fase twee. We zullen u intensief begeleiden, zodat we altijd tot een passend resultaat komen.

kandidaten

"In onze sterk veranderende samenleving is het steeds belangrijker om te weten waar je als persoon voor staat, welke kwaliteiten je toevoegt en welke beroepsmatige oplossing jij bent voor de arbeidsmarkt."

Naast outplacement biedt Working Matters ook loopbaanbegeleiding aan, voor mensen die coaching bij het verloop van hun loopbaan zoeken. Lees meer hierover op onze loopbaanadvies pagina.

Waarom outplacement?

Niemand kan zijn loopbaan aan het begin van zijn of haar carrière goed uitstippelen. Mensen komen bij bedrijven of in markten terecht die ze eerder wellicht totaal niet voorzien hadden. Ambities en interesses kunnen veranderen, nieuwe vaardigheden kunnen worden opgedaan, of het plezier in het huidige werk is aan het verdwijnen.

Outplacement zorgt voor zelfinzicht en ondersteunt bij het oriënteren naar een andere baan. De markt wordt verkend en sollicitatievaardigheden worden opgedaan. Zo wordt een weloverwogen beroepskeuze gemaakt. Een outplacementtraject duurt gemiddeld 6 tot 9 maanden.

Meer weten over outplacement in Leiden?

Bent u op zoek naar een outplacementbureau in de regio Leiden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken. Tijdens een persoonlijk oriëntatiegesprek maken we kennis en bespreken we wat loopbaan coaching voor u kan betekenen.

Bel voor meer informatie ook gerust naar 06-57843399 of maak gebruik van het contactformulier.

  • We helpen u bij het oriënteren naar passende beroepen
  •  We helpen u bij het vinden van vacatures
  •  We helpen u bij het solliciteren en voorbereiden van het sollicitatiegesprek
  •  We helpen u bij het vinden van een passende baan