Visie en Werkwijze

Elk mens is uniek in zijn bijzondere mix van talenten en kwaliteiten, onderscheidend van de ander. De benutting van deze unieke persoonlijke meerwaarde is afhankelijk van de mate, waarin je zicht hebt op verlangens en talenten en hiernaar handelt. Door gericht, dus met een eigen en duidelijke focus, te ondernemen met dit verlangen en talent maak je optimaal gebruik van je eigen kracht en geef je zelf succesvol richting aan je leven, zowel in werk als privé.

Missie

Wij zijn betrokken en gedreven. Onze werkwijze is erop gericht om vanuit ieders talent en verbinding met de kandidaat beweging te stimuleren en nieuw (loopbaan)perspectief te bieden om resultaten in persoonlijke en professionele zelfsturing te bereiken.

Visie en werkwijze

Wat kunnen wij betekenen voor jou?

Dit komt concreet tot uiting in:

  • een oplossingsgerichte werkwijze en coachstijl
  • gedegen en actuele kennis van arbeidsmarktontwikkelingen en functies
  • maatgerichte inzet van loopbaaninstrumenten
  • na afloop van een loopbaanadviestraject zicht op nieuw toekomstperspectief
  • een professionele en deskundige werkwijze volgens de gedragscode van de Nederlandse Orde van Loopbaanadviseurs en Outplacement Consulenten (NOLOC)

Wilt u weten wat wij voor u of voor uw medewerkers kunnen betekenen? Klik dan voor meer informatie op één van onze diensten of neem direct contact met ons op.