Jouw loopbaancoach in Amsterdam

Loop je vast in je carrière en zoek je daarom een loopbaancoach in Amsterdam? Of ervaar je in je huidige werk veel stress en weet je niet goed wat je moet doen? Dan ben je van harte welkom bij Working Matters, hét bureau voor loopbaanadvies en outplacement. Onze coaches geven professionele loopbaancoaching op maat. Door middel van een oplossingsgerichte werkwijze en coachstijl zal je coach jou begeleiden naar het einddoel: het beeld dat jij hebt van je toekomst duidelijk maken.

Maak direct een afspraak voor een oriënterende kennismaking met onze loopbaancoach in Amsterdam. Je kan ons telefonisch bereiken op 06-57843399. Neem gratis en vrijblijvend contact op als je vragen hebt over onze werkzaamheden.

Neem contact op

“Een loopbaancoach in Amsterdam helpt je om keuzes te maken in je loopbaan en te ontdekken wie je echt bent als persoon.”

Wat zijn de voordelen van onze loopbaancoaching in Amsterdam?

 • Het loopbaantraject in Amsterdam wordt samengesteld op basis van jouw specifieke loopbaanvragen
 • We zijn persoonlijk en betrokken in onze aanpak
 • Loopbaaninstrumenten en werkvormen worden maatgericht ingezet
 • We hanteren een oplossingsgerichte werkwijze en coachstijl
 • Actuele en gedegen kennis van arbeidsmarktontwikkelingen en functies is aanwezig
 • Na afloop zicht op nieuw toekomstperspectief
 • Loopbaanadvies sluit aan op onze coachtrajecten bij outplacement of re-integratie
 • Een professionele en betrouwbare werkwijze volgende de gedragscode van de Nederlandse Orde van loopbaanadviseurs en Outplacement Consulenten (NOLOC)
loopbaan
Stel hier uw vraag

Contact Sidebar

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor wie is een loopbaancoach in Amsterdam nodig?

Je kunt een loopbaancoach in Amsterdam inzetten wanneer je belemmeringen ervaart in je werk, loopbaan of functie. En voor de mensen die het gevoel hebben de controle over hun eigen loopbaan volledig kwijt te zijn. Ook als je op het moment geen baan hebt, kan de begeleiding van een coach fijn zijn.

Wanneer heb je verder een professionele loopbaancoach in Amsterdam nodig?

 • Het oriënteren naar andere passende beroepen.
 • Mogelijk vervallen of wijzigen van je huidige baan.
 • Dreigend ontslag of boventalligheid bij reorganisaties.
 • Een nieuw loopbaanperspectief.

Kortom: loopbaancoaching is voor iedereen in Amsterdam geschikt. Of je nu woont in Amsterdam Noord, Amsterdam Oost, Amsterdam Zuid of Amsterdam West, een loopbaancoach is altijd binnen handbereik.

Waarom een loopbaancoach in Amsterdam inhuren?

Een loopbaancoach in Amsterdam zorgt ervoor dat je weet wat je wilt met je loopbaan en hoe je deze doelen gaat behalen. De inhoud van het loopbaanadvies wordt op basis van de achtergrond, het opleidingsniveau, het werk- en denkniveau, de leeftijd en de specifieke situatie bepaald. Het advies is dus volledig op jou gericht.

Bij een loopbaancoach in Amsterdam kun je terecht als je jezelf vragen stelt als: ‘Hoe (her)vind ik de passie in mijn werk?’ en ‘Ik wil eigenlijk een carrièreswitch, maar vraag me af wat en hoe?’

Neem contact op

Coaching: koersonderzoek

Als je loopbaancoaching bij ons in Amsterdam gaat volgen, werk je samen met je coach aan een intensief koersonderzoek. Met als doel: inzicht verkrijgen in je persoonlijkheid, capaciteiten, motieven en persoonlijke doelen. Het koersonderzoek bestaat uit vier fases:

 1. Een ontwikkelingsgerichte persoonlijkheidsanalyse
 2. Loopbaan, beroepsoriëntatie en zelfsturing
 3. Vaststelling loopbaanperspectief/beroepsprofiel
 4. Strategiebepaling: persoonlijk actieplan/eindrapportage

Ons loopbaantraject in Amsterdam

Je kunt ook een volledig loopbaantraject in Amsterdam volgen. Dit programma bestaat uit ongeveer zeven één op één gesprekken met je loopbaancoach in Amsterdam, één gesprek in de twee à drie weken. Deze bijeenkomsten bereid je thuis voor. De inhoud en duur van het loopbaantraject wordt afgestemd op jouw persoonlijke situatie. We gaan graag met je in gesprek over de diverse mogelijkheden.

Aan het einde van de loopbaancoaching heb je inzicht in:

 • Welke kant je in de toekomst op wilt gaan.
 • Hoe je dit pad het beste kunt belopen.

Loopbaancoaching in Amsterdam voor je medewerkers

Heb je medewerkers in dienst en wil je hen helpen met een loopbaancoach in Amsterdam? We kunnen je medewerkers verder helpen met loopbaanbegeleiding en ondersteunen bij loopbaanvraagstukken. Op deze manier haal je het beste uit je medewerkers.

Kosten loopbaancoaching Amsterdam

De kosten van een coachingstraject kunnen uiteenlopen. Deze hangen namelijk af van talloze factoren, waaronder je verzekering en je arbeidsvoorwaarden. Zo zijn er zorgverzekeraars, waaronder Zilveren Kruis Achmea en Movir, die loopbaancoaching in specifieke gevallen vergoeden. Daarnaast kan het zijn dat loopbaancoaching onderdeel uitmaakt van je arbeidsvoorwaarden. Ook als dit niet het geval is doe je er verstandig aan je werkgever te vragen wat er mogelijk is.

Ten slotte is er sinds 2020 een overheidsregeling waarmee zowel werkenden als werkzoekenden gratis loopbaanadvies kunnen aanvragen bij een loopbaancoach. Hiervoor hoef jij niks te doen: wij vragen de subsidie voor je aan en handelen de administratie af.

Wil je meer weten over de kosten van onze loopbaancoaching in Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Maak kennis met jouw loopbaancoach in Amsterdam

Heb je het gevoel dat je carrière in het slop zit en heb je behoefte aan wat meer coaching? Maak dan een afspraak met een van onze loopbaan coaches. Tijdens het oriëntatiegesprek maak je kennis met je loopbaancoach in Amsterdam en ontdek je of het klikt tussen jullie. Bel ons: 06-57843399. Neem bij vragen gerust contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op