Loopbaancoach in Den Haag gezocht?

Wil je graag een loopbaancoach in Den Haag inschakelen? Maak dan kennis met Working Matters. Onze coaches kunnen je voorzien van professioneel advies over de juiste te nemen route naar een andere of nieuwe loopbaan. Wij hanteren een oplossingsgerichte werkwijze en coachstijl. Hierbij handelen we altijd persoonlijk en betrokken.

Ontbreekt er passie voor je werk? Of heb je jouw passie op werkgebied nog steeds niet gevonden? Onze coach kan door middel van loopbaancoaching helpen in jouw zoektocht naar meer passie. Hoe meer jij passie koestert voor iets, hoe minder vragen, twijfels en obstakels zich zullen aandienen in jouw verdere loopbaan ontwikkeling. Passie geeft meer energie, vertrouwen, richting en wilskracht.

"In onze sterk veranderende samenleving is het steeds belangrijker om te weten waar je als persoon voor staat, welke kwaliteiten je toevoegt en welke beroepsmatige oplossing jij bent voor de arbeidsmarkt."

Wat zijn de voordelen van onze loopbaancoaching in Den Haag?

 • Jouw loopbaantraject in ‘s Gravenhage wordt samengesteld op basis van jouw specifieke loopbaanvragen
 • onze aanpak is persoonlijk en betrokken
 • Loopbaaninstrumenten en werkvormen worden maatgericht ingezet
 • We hanteren altijd een oplossingsgerichte werkwijze en coachstijl
 • Actuele en gedegen kennis van arbeidsmarktontwikkelingen en functies is aanwezig
 • Na afloop heb je zicht op nieuw toekomstperspectief
 • Ons loopbaanadvies sluit aan op onze coachtrajecten bij outplacement of re-integratie
 • Wij hanteren een professionele en betrouwbare werkwijze volgens de gedragscode van de Nederlandse Orde van loopbaanadviseurs en Outplacement Consulenten (NOLOC)
Neem contact op
loopbaan
Stel hier uw vraag

Contact Sidebar

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"Wie ben ik voor iemand?"

Wat wil je en wat kun je? Dit zijn vragen waar je een antwoord op wilt hebben wanneer je wilt switchen van baan, een nieuwe opleiding gaat kiezen of een andere carrièreswitch wilt maken. Soms gaat het dieper en speelt ook de vraag: “Wie ben je voor iemand?”.

Kun je op een of meerdere van deze vragen geen antwoord bedenken, dan is kiezen voor loopbaancoaching een zeer goede keuze.

Professionele loopbaancoach in Den Haag

Wanneer heb je een professionele loopbaancoach in Den Haag nodig? Voor:

 • Het oriënteren naar andere passende beroepen
 • Mogelijk vervallen of wijzigen van uw huidige baan
 • Dreigend ontslag of boventalligheid bij reorganisaties
 • Een nieuw loopbaanperspectief

Is een van bovenstaande punten op jou van toepassing? Dan is het zeker aan te raden om een eigen coach in te schakelen. Onze coaches helpen je graag met persoonlijk advies. Neem contact op om een afspraak te maken voor een oriëntatiegesprek.

Loopbaancoaching maakt je toekomstbeeld duidelijk

Een coach in Den Haag zorgt dat het beeld dat jij hebt van je toekomst duidelijk wordt gemaakt. De inhoud van het loopbaanadvies wordt op basis van jouw achtergrond, het opleidingsniveau, het werk- en denkniveau, de leeftijd en de specifieke situatie bepaald.

Centraal in het traject staat het ontdekken van je persoonlijke meerwaarde in relatie tot huidige of toekomstige arbeidsmarktperspectieven. Dus het maakt niet uit in welke situatie je verkeert:

"Loopbaanadvies is altijd op maat en daarom geschikt voor iedereen in Den Haag."

Waarom helpt een eigen loopbaancoach in Den Haag?

Aan het einde van de periode met een eigen coach weet je:

 • Welke kant je in de toekomst op wilt gaan
 • Hoe je dit pad het beste kunt belopen

Coaches voor je medewerkers

Heb je medewerkers in dienst en wil je hen helpen met loopbaancoaching? Ook dan zit je goed bij Working Matters. Wij kunnen jouw medewerkers verder helpen met loopbaanbegeleiding en ondersteuning bij loopbaanvraagstukken. Op die manier haal je het beste uit je medewerkers.

Kosten loopbaancoach Den Haag

De kosten van een loopbaancoach in Den Haag hangen onder andere af van je arbeidsvoorwaarden, of je aanspraak kunt maken op subsidie van de overheid en of je zorgverzekeraar de kosten vergoedt.

Zo stellen veel werknemers budget beschikbaar voor persoonlijke en/of beroepsmatige ontwikkeling. Loopbaancoaching valt hier uiteraard onder. Daarnaast werd er in 2020 een nieuwe subsidieregeling in het leven geroepen. Hierdoor kunnen alle werkenden en werkzoekenden in Nederland op kosten van de overheid eenmalig in gesprek gaan met een loopbaancoach. Ten slotte zijn er zorgverzekeraars die in bepaalde gevallen de kosten op zich nemen. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar.

Maak een afspraak met jouw loopbaancoach in Den Haag

Ben je benieuwd wat een loopbaancoach in Den Haag voor jou of voor je medewerkers kan betekenen? Neem dan eens gratis en vrijblijvend contact met ons op en plan een oriëntatiegesprek bij een van onze coaches. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-57843399. Je mag ons ook een e-mail sturen: b.heemskerk@workingmatters.nl. Of kom in contact middels ons contactformulier.