Loopbaanadvies in Leiden

Bent u op zoek naar loopbaanadvies in Leiden of omgeving? Dan bent u bij Working Matters aan het juiste adres. Wij kunnen u professioneel loopbaanadvies in Leiden of omstreken bieden. Zo kunnen we kijken naar uw voorkeuren, ervaring en kwaliteiten. Daarmee kunnen wij als loopbaancoach vervolgens beoordelen wat u graag zou willen met uw carrière en waar de mogelijkheden voor u liggen. Zo weet u dat u de juiste keuze maakt wanneer u van plan bent een carrièreswitch te maken. Wilt u meer weten over loopbaanadvies in Leiden of omgeving van Working Matters? Neem dan eens contact met ons op!

Loopbaanadvies te Leiden is voor iedereen

"In onze sterk veranderende samenleving is het steeds belangrijker om te weten waar je als persoon voor staat, welke kwaliteiten je toevoegt en welke beroepsmatige oplossing jij bent voor de arbeidsmarkt."

Vindt u het tijd voor wat anders, maar bent u niet goed bekend met uw mogelijkheden? Of weet u niet goed wat u wilt? Dreigt u uw baan te verliezen in verband met ontslag of een reorganisatie binnen het bedrijf waar u werkzaam bent? In al deze gevallen is loopbaanadvies te Leiden of omstreken een goede oplossing. Working Matters kan dan met loopbaanadvies te Leiden dat op u gericht is kijken naar nieuwe loopbaanperspectieven.

loopbaan
Stel hier uw vraag

Contact Sidebar

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom met ons in contact voor loopbaanadvies

Tijdens loopbaanadvies in Leiden of omstreken zorgen wij dat u een helder beeld van uw toekomstplannen verkrijgt. Loopbaanadvies in Leiden of omgeving is altijd maatwerk. We kijken in persoonlijke gesprekken onder meer naar de volgende aspecten:

 •  Uw achtergrond;
 •  Uw opleidingsniveau en denkniveau;
 •  Uw werkervaring en specialismen;
 •  Uw leeftijd;
 •  Verdere relevante aspecten aan uw specifieke situatie.

Uiteindelijk staat bij loopbaanadvies in Leiden de vraag centraal wat uw persoonlijke meerwaarde in relatie tot huidige of toekomstige arbeidsmarktperspectieven is. Working Matters geeft u daar antwoord op. Zo geven wij u een beeld van uw toekomstplannen en hoe u deze kunt bereiken.

Ja, ik wil ook loopbaanadvies in Leiden!

Wilt u meer weten over wat loopbaanadvies in Leiden of omgeving voor u kan betekenen? Neem dan eens gratis en vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen ook werkgevers van dienst zijn door werknemers van loopbaanadvies in Leiden of omgeving te voorzien. Working Matters kan hen verder helpen met loopbaanbegeleiding en het ondersteunen bij loopbaanvraagstukken.

Veelgestelde vragen

Hoe kan een loopbaanadvies u helpen?

Loopbaanadvies kan u helpen bij het maken van de juiste keuzes in uw loopbaan. We kijken naar uw interesses, kwaliteiten en ervaring en waar de mogelijkheden voor u liggen. Behoefte aan een carrièreswitch of dreigt er ontslag? Door middel van een loopbaanadvies gericht op uw persoon ontdekt u wat de volgende stap is in uw loopbaan.

Hoe lang duurt een loopbaantraject?

Een loopbaantraject bij Working Matters bestaat uit zeven één op één gesprekken met uw eigen loopbaancoach. Deze gesprekken vinden eenmaal in de twee à drie weken plaats. Het is de bedoeling dat u deze gesprekken thuis voorbereid aan de hand van verschillende werkvormen.

Waarom loopbaanadvies?

De voordelen van loopbaanadvies zijn:

 • Het loopbaanprogramma wordt samengesteld op basis van de specifieke loopbaanvragen van de kandidaat.
 • Wij zijn persoonlijk en betrokken in onze aanpak.
 • Loopbaaninstrumenten en werkvormen worden maatgericht ingezet.
 • Wij hanteren een oplossingsgerichte werkwijze en coachstijl.
 • Actuele en gedegen kennis van arbeidsmarktontwikkelingen en functies is aanwezig.
 • Na afloop zicht op nieuw toekomstperspectief.
 • Loopbaan advies sluit aan op onze coachtrajecten bij outplacement of re-integratie.
 • Een professionele en betrouwbare werkwijze volgende de gedragscode van de Nederlandse Orde van loopbaan adviseurs en Outplacement Consulenten (NOLOC).
Wat krijgt u bij een loopbaanadvies?

U krijgt bij een loopbaanadvies inzicht in uw kwaliteiten, voorkeuren, interesses en waar u als persoon voor staat. Dit helpt u met het maken van de juiste keuzes in uw loopbaan. U krijgt een helder beeld welke kant u op wilt in de toekomst en hoe u dit pad kunt bewandelen.