Loopbaanadvies in Leiden

Bent u op zoek naar loopbaanadvies in Leiden of omgeving? Dan bent u bij Working Matters aan het juiste adres. Wij kunnen u professioneel loopbaanadvies in Leiden of omstreken bieden. Zo kunnen we kijken naar uw voorkeuren, ervaring en kwaliteiten. Daarmee kunnen we vervolgens beoordelen wat u graag zou willen met uw carrière en waar de mogelijkheden voor u liggen. Zo weet u dat u de juiste keuze maakt wanneer u van plan bent een carrièreswitch te maken. Wilt u meer weten over loopbaanadvies in Leiden of omgeving van Working Matters? Neem dan eens contact met ons op!

Loopbaanadvies te Leiden is voor iedereen

"In onze sterk veranderende samenleving is het steeds belangrijker om te weten waar je als persoon voor staat, welke kwaliteiten je toevoegt en welke beroepsmatige oplossing jij bent voor de arbeidsmarkt."

Vindt u het tijd voor wat anders, maar bent u niet goed bekend met uw mogelijkheden? Of weet u niet goed wat u wilt? Dreigt u uw baan te verliezen in verband met ontslag of een reorganisatie binnen het bedrijf waar u werkzaam bent? In al deze gevallen is loopbaanadvies te Leiden of omstreken een goede oplossing. Working Matters kan dan met loopbaanadvies te Leiden dat op u gericht is kijken naar nieuwe loopbaanperspectieven.

loopbaan
Stel hier uw vraag

Contact Sidebar

Kom met ons in contact voor loopbaanadvies

Tijdens loopbaanadvies in Leiden of omstreken zorgen wij dat u een helder beeld van uw toekomstplannen verkrijgt. Loopbaanadvies in Leiden of omgeving is altijd maatwerk. We kijken in persoonlijke gesprekken onder meer naar de volgende aspecten:

  •  Uw achtergrond;
  •  Uw opleidingsniveau en denkniveau;
  •  Uw werkervaring en specialismen;
  •  Uw leeftijd;
  •  Verdere relevante aspecten aan uw specifieke situatie.

Uiteindelijk staat bij loopbaanadvies in Leiden de vraag centraal wat uw persoonlijke meerwaarde in relatie tot huidige of toekomstige arbeidsmarktperspectieven is. Working Matters geeft u daar antwoord op. Zo geven wij u een beeld van uw toekomstplannen en hoe u deze kunt bereiken.

Ja, ik wil ook loopbaanadvies in Leiden!

Wilt u meer weten over wat loopbaanadvies in Leiden of omgeving voor u kan betekenen? Neem dan eens gratis en vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen ook werkgevers van dienst zijn door werknemers van loopbaanadvies in Leiden of omgeving te voorzien. Working Matters kan hen verder helpen met loopbaanbegeleiding en het ondersteunen bij loopbaanvraagstukken.