Loopbaanbegeleiding

Wat wilt u en wat kunt u? Dit zijn vragen waar u een antwoord op wilt hebben wanneer u wilt switchen van baan, een nieuwe opleiding gaat kiezen of een andere carrièreswitch wilt maken. Soms gaat het dieper en speelt ook de vraag: “wie bent u voor iemand?” Als u professioneel advies zoekt van mensen die ervaring hebben met loopbaan begeleiding, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Loopbaan begeleiding is voor iedereen

"In onze sterk veranderende samenleving is het steeds belangrijker om te weten waar je als persoon voor staat, welke kwaliteiten je toevoegt en welke beroepsmatige oplossing jij bent voor de arbeidsmarkt."

Heeft u loopbaan begeleiding nodig bij:

  • Het oriënteren naar andere passende beroepen
  • Mogelijk vervallen of wijzigen van uw huidige baan
  • Dreigend ontslag of boventalligheid bij reorganisaties
  • Een nieuw loopbaanperspectief?

Dan bent u bij Working Matters aan het goede adres. Onze loopbaan begeleiding is volledig op u gericht.

loopbaan
Stel hier uw vraag

Contact Sidebar

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Loopbaan begeleiding zorgt voor een helder beeld

Loopbaan begeleiding zorgt dat het beeld dat u heeft van uw toekomst duidelijk wordt gemaakt. De inhoud van het loopbaan begeleiding wordt op basis van uw achtergrond, het opleidingsniveau, het werk- en denkniveau, de leeftijd en de specifieke situatie bepaald. Centraal in het traject staat het ontdekken van uw persoonlijke meerwaarde in relatie tot huidige of toekomstige arbeidsmarktperspectieven. Dus het maakt niet uit in welke situatie u verkeert:

"Loopbaan begeleiding is altijd op maat en daarom geschikt voor iedereen."

Aan het einde van het loopbaan begeleiding proces weet u:

  • Welke kant u in de toekomst op wilt gaan
  • Hoe u dit pad het beste kunt belopen

Loopbaan begeleiding voor uw medewerkers

Heeft u medewerkers in dienst en wilt u hen helpen met loopbaan begeleiding? Ook dan bent u bij Working Matters aan het goede adres. Wij kunnen uw medewerkers verder helpen met loopbaan begeleiding en ondersteunen bij loopbaanvraagstukken. Op die manier haalt u het beste uit uw medewerkers.

Ja, ik wil ook loopbaan begeleiding!

Bent u benieuwd wat loopbaan begeleiding voor u of voor uw medewerkers kan betekenen? Neem dan eens gratis en vrijblijvend contact met ons op.