Loopbaancoach Hoofddorp

Wat wilt u en wat kunt u? Dit zijn vragen waar u een antwoord op wilt hebben wanneer u wilt switchen van baan, een nieuwe opleiding gaat kiezen of een andere carrièreswitch wilt maken. Soms gaat het dieper en speelt ook de vraag: “wie bent u voor iemand?” Bent u op zoek naar een loopbaancoach in de regio Hooddorp? Dan bent u bij Working Matters aan het juiste adres! Deze kan u voorzien van het beste advies voor uw loopbaan

Loopbaancoach Hoofddorp is voor iedereen

"In onze sterk veranderende samenleving is het steeds belangrijker om te weten waar je als persoon voor staat, welke kwaliteiten je toevoegt en welke beroepsmatige oplossing jij bent voor de arbeidsmarkt."

Heeft u een loopbaancoach nodig bij:

  • Het oriënteren naar andere passende beroepen
  • Mogelijk vervallen of wijzigen van uw huidige baan
  • Dreigend ontslag of boventalligheid bij reorganisaties
  • Een nieuw loopbaanperspectief?

Dan bent u bij Working Matters aan het goede adres. Onze loopbaancoach in de regio Hoofddorp voorziet u van advies dat volledig op u is gericht.

loopbaan
Stel hier uw vraag

Contact Sidebar

Loopbaancoach Hoofddorp zorgt voor duidelijkheid

Een loopbaancoach zorgt dat het beeld dat u heeft van uw toekomst duidelijk wordt gemaakt. De inhoud van het loopbaanadvies wordt op basis van uw achtergrond, het opleidingsniveau, het werk- en denkniveau, de leeftijd en de specifieke situatie bepaald. Centraal in het traject staat het ontdekken van uw persoonlijke meerwaarde in relatie tot huidige of toekomstige arbeidsmarktperspectieven. Dus het maakt niet uit in welke situatie u verkeert:

"Loopbaanadvies is altijd op maat en daarom geschikt voor iedereen."

Aan het einde van de periode met een loopbaancoach weet u:

  • Welke kant u in de toekomst op wilt gaan
  • Hoe u dit pad het beste kunt belopen

Een loopbaancoach voor uw medewerkers

Heeft u medewerkers in dienst en wilt u hen helpen met een loopbaancoach? Ook dan kunt u het advies van Working Matters goed gebruiken. Working Matters kan uw medewerkers helpen met loopbaanbegeleiding en het beantwoorden van loopbaanvraagstukken. Op deze manier haalt u het beste uit uw medewerkers en uw bedrijf.

Ja, ik wil ook een loopbaancoach in de regio Hoofddorp!

Bent u benieuwd wat een loopbaancoach in de buurt van Hoofddorp voor u of voor uw medewerkers kan betekenen? Neem dan eens gratis en vrijblijvend contact met ons op.

Contact
Gratis Quickscan
informatie@workingmatters.nl
06 5784 3399