Outplacement in Amsterdam

Bent u op zoek naar outplacement in Amsterdam omdat u van uw werkgever mag gaan rondkijken naar een nieuwe baan? Kiest u dan voor Working Matters. Wij zijn een bureau dat personen loopbaanadvies en outplacementtrajecten aanbiedt. Omdat iedereen anders is, met eigen kwaliteiten en talenten, bieden wij u persoonlijke en betrokken begeleiding aan. Met onze oplossingsgerichte werkwijze en actuele kennis van de arbeidsmarkt kunnen wij u allerlei nieuwe loopbaanperspectieven bieden. Daarbij opereren wij met een professionele en deskundige werkwijze volgens de gedragscode van de Nederlandse Orde van Loopbaanadviseurs en Outplacement Consulenten (NOLOC). Bent u op zoek naar outplacement in Amsterdam en wilt u meer weten over wat Working Matters voor u kan betekenen? Stel dan gerust uw vragen door contact met ons op te nemen.

Het outplacementtraject van Working Matters

Bij ons doorloopt u een outplacementtraject dat bestaat uit twee fasen. De eerste fase richt zich op het oriënteren naar uw wensen en voorkeuren. U voert gesprekken met een persoonlijke adviseur en bespreekt uw kwaliteiten, talenten, drijfveren en andere voorkeuren. Vervolgens gaan we met die informatie in de tweede fase op zoek naar een functie die bij u past. Wij voorzien u tijdens het gehele traject van intensieve begeleiding en komen altijd tot een passend resultaat. Ons outplacementtraject is altijd op maat voor u gemaakt en volledig afgesteld op uw persoonlijke wensen. Working Matters helpt u onder andere bij het oriënteren naar passende beroepen, bij het vinden van vacatures, bij het solliciteren en voorbereiden van het sollicitatiegesprek, en bij het vinden van een passende baan.

Loopbaanadvies

Working Matters biedt ook loopbaanadvies aan. U helpen u dan bij het verkrijgen van inzicht in uw persoonlijkheid, uw capaciteiten, uw motieven en uw persoonlijke doelen. Zo kunnen wij u een zetje in de rug geven wat betreft een aannemen van juiste houding in uw leven, het nemen van goede beslissingen en het aangaan van evenwichtige relaties. U volgt bij ons een intensief koersonderzoek dat bestaat uit vier fasen en krijgt na afloop 12 maanden toegang tot de vacaturebank van Matchcare.

loopbaan
Stel hier uw vraag

Contact Sidebar

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoekende naar outplacement in Amsterdam?

Heeft u interesse in outplacement in Amsterdam? Neemt u dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons. Vul het contactformulier op onze site in, of stel telefonisch uw vragen door te bellen naar 06-57843399.