Re-integratie Haarlem

Wanneer u niet meer past in uw huidige functie en u geen passend werk kunt vinden binnen de eigen organisatie (ook wel spoor 1 genoemd) bieden wij een persoonlijk en intensief begeleidingstraject naar nieuw passend werk buiten de organisatie. Persoonlijke wensen, loopbaanwaarden en (kern)competenties worden tijdens het re-integratietraject getoetst aan haalbare arbeidsmogelijkheden (zoals aangegeven in een functiemogelijkhedenlijst) en zijn leidend in het plan van aanpak.

Wat wilt u en wat kunt u? Dit zijn vragen waar u een antwoord op wilt hebben wanneer u wilt switchen van baan, een nieuwe opleiding gaat kiezen of een andere carrièreswitch wilt maken. Soms gaat het dieper en speelt ook de vraag: “wie bent u voor iemand?” Als u een duurzame arbeidsoplossing belangrijk vindt en professioneel advies zoekt van mensen die ervaring hebben met re-integratie in de buurt van Haarlem dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Hulp bij re-integratie in Haarlem is voor iedereen mogelijk

"In onze sterk veranderende samenleving is het steeds belangrijker om te weten waar je als persoon voor staat, welke kwaliteiten je toevoegt en welke beroepsmatige oplossing jij bent voor de arbeidsmarkt."

Heeft u hulp bij re-integratie nodig bij:

  • Het oriënteren naar een andere beroepsrichting en/of passende beroepen
  • Het vinden van een passende baan
  • Het bepalen van eem nieuw loopbaanperspectief passend bij uw belastbaarheid?

Dan bent u bij Working Matters aan het goede adres. Onze loopbaanbegeleiding is volledig op u gericht.

loopbaan
Stel hier uw vraag

Contact Sidebar

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Re-integratie Haarlem zorgt voor een helder beeld

Hulp bij re-integratie zorgt dat het beeld dat u heeft van uw toekomst duidelijk wordt gemaakt. De inhoud van het re-integratieproces wordt op basis van uw achtergrond, het opleidingsniveau, het werk- en denkniveau, de leeftijd en de specifieke situatie bepaald. U ontdekt uw persoonlijke meerwaarde in relatie tot huidige of toekomstige arbeidsmarktperspectieven.

"Hulp bij re-integratie is altijd op maat en daarom geschikt voor iedereen."

Aan het einde van het re-integratieproces weet u:

  • Welke kant u in de toekomst op wilt gaan
  • Hoe u dit pad het beste kunt belopen

Re-integratie voor uw medewerkers (Haarlem)

Heeft u medewerkers in dienst en wilt u hen helpen met re-integratie? Ook dan bent u bij Working Matters aan het goede adres. Op die manier haalt u het beste uit uw medewerkers en kiest u voor een duurzame arbeidsoplossing.

Ja, ik wil ook hulp bij re-integratie in de regio Haarlem!

Bent u benieuwd wat re-integratie in de buurt van Haarlem voor u of voor uw medewerkers kan betekenen? Neem dan eens gratis en vrijblijvend contact met ons op.